מצרכים:
400 גרם דלעת
1 בצל בינוני
1 כף שמן ( עד לריכוך הירקות)
4-5 כוסות מים
150 גרם טופו
1 כף שמיר קצוץ
1 כפית כמון
מלח, פלפל לבן
הוראות הכנה:
1. לאדות בכף שמן- הדלעת, הבצל, הגזר – גזרים פרוסים כ- 5 דקות , ולהוסיף התבלינים
2. להוסיף המים, לבשל כ- 15 דקות
3. למעוך- ידנית או בבלנדר את כל החגיגה ,לתקן התיבול עפ"י הצורך
4. בבלנדר: הטופו ו- ½ כוס מים- עד למירקם
5. להוסיף למרק את קרם הטופו – בבחישה
לפזר שמיר קצוץ – ולהתענג…..
*הטופו – מקרר…. ול"קרים" שבחבורה יש נטייה ליצור לחות…..
יש לתגבר את התבלינים המחממים – כדי לסתור הקור